Workshops

bij ArtisA

             

!! NOG 4 PLAATSEN !!

Workshop De Japanse kunst van het opruimen bij ArtisA 14/10/2021


"Laat je onderdompelen in de wondere wereld van het Japans opruimen en leer hoe je meer ruimte en rust in je leven kan brengen"

Tessy Troubleyn, antropologe, coach en gecertificeerd KonMari-consultant, geeft een boeiende inleiding in een Japanse opruimmethode die je leven positief verandert.

Opruimen volgens de KonMari-methode gaat over veel meer dan een geordend huis. Door je woning te gaan opruimen, breng je ook je zaken en je verleden op orde. Het resultaat is dat je duidelijker ziet wat je nodig hebt, wat je echt waardevol vindt en wat je vreugde geeft. Dit vertaalt zich naar alle levensvlakken.

Nieuwsgierig? Schrijf je in en ga naar huis met veel zin om zelf aan de slag te gaan en je leven te vereenvoudigen. Bovendien leer je de bijzondere vouwtechnieken voor het zorgvuldig en overzichtelijk opbergen van je kleding. Het wordt gegarandeerd een leerrijke avond in een warme en vertrouwelijke sfeer.

Prijs per persoon: 45€
Inbegrepen in de prijs:
° water en thee
° overzicht van de basisprincipes van de KonMari-methode
° kortingsbon van 10 euro voor een persoonlijke opstartsessie
° energie en moed om aan je opruimtraject te beginnen

Inschrijven via [email protected]
Zet in de titel van je mail INSCHRIJVEN WORKSHOP 14/10. LET OP: controleer zeker jouw Spam als je geen antwoord hebt ontvangen na drie dagen.

Jouw inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk maar iemand anders (mits verwittiging per mail) in je plaats sturen wel natuurlijk! De workshop zal doorgaan vanaf 6 personen. (max 10)

Indien de workshop afgelast zou worden door corona, wordt je volledig terugbetaald. 

Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt. NOG 4 PLAATSEN!


 ArtisA Dorpsstraat 2,
1840 Londerzeel
 
14/10/2021
 19:30-22:00
 Tessy Troubleyn
 10 deelnemers
             

Workshop Zilverklei bij ArtisA 23/11/2021 (ON HOLD)


Zilverklei is een Japans product dat bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Je kan er juwelen mee boetseren, die na afbakken als 99.9% puur zilver uit de zilveroven komt. Het biedt ongekende mogelijkheden, ook als je geen ervaring hebt. Je gaat diezelfde dag/avond met een mooi juweel naar huis!

Na ontvangst wordt de uitleg gegeven over de verschillende producten, gereedschappen en mogelijkheden van de zilverklei van Artclay silver.

Per deelnemer is 10 gram zilver voorzien, genoeg om een mooie ring, hanger, oorbellen of broche te maken. Indien je een groter juweel wil maken, kan extra zilver ter plaatsen worden aangekocht.
We gaan van start met een demonstratie over alle mogelijkheden van dit zilver ( en dat is heel wat :-) ) We bespreken per deelnemer welk juweel je graag zou willen maken, en bespreken de mogelijkheden. Daarna gaan we aan de slag! Het is ook mogelijk om te werken met UV-resin, een transparante of gekleurde hars die je in ringen, hangers en oorbellen kan verwerken. Een leuke techniek waarbij je iets onder de hars kan vereeuwigen zoals, glas, haar, asse, mini tekening, gedroogde bloemetjes, melktandje......

Deze workshop is voor alle niveau's en ervaring is zeker niet vereist!
Als alle juwelen klaar zijn, moeten ze nog gebakken worden in de zilveroven op 800°C. Tot slot werk je jouw juweel af door het te borstelen en te polijsten en is het klaar om met trots gedragen te worden.

Prijs per persoon: 95€
Inbegrepen in de prijs:
- demonstratie
- 10 gr zilverklei
- gebruik van gereedschappen
- afbakken in de zilveroven
- excl fournituren

Inschrijven via [email protected]
Zet in de titel van je mail INSCHRIJVEN WORKSHOP 23/11. LET OP: controleer zeker jouw Spam als je geen antwoord hebt ontvangen na drie dagen.

Jouw inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk maar iemand anders (mits verwittiging per mail) in je plaats sturen wel natuurlijk! De workshop zal doorgaan vanaf 3 personen. (max 8)

Indien de workshop afgelast zou worden door Corona, wordt je uiteraard volledig terugbetaald!

Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt. NOG 8 PLAATSEN!


 ArtisA Dorpsstraat 2,
1840 Londerzeel
 
23/11/2021
 19:00-22:00
 Els Van den Bergh
 8 deelnemers
             

Workshop Juwelen met hars bij ArtisA 18/11/2021


In deze workshop maken we sieraden met hars. De hars is transparant en kan gekleurd worden met pigmenten. Deze wordt nadien dan 5 min uitgehard onder de UV-Lamp.

Er kunnen ook decoraties in verwerkt worden zoals mini glasbolletjes, kleine schelpjes, een haarlokje van je kids gedroogde bloemetjes, steentjes, tandje van de kids of huisdier,…

De fournituren waarop we werken zijn van zilverkleurig nikkelvrij metaal.
Wat zijn de mogelijkheden? Hangertjes, oorhangers, oorstekers, ringen, haarspeldjes, armbanden …
Je kiest wat je wil maken en je kan je creaties de dag/avond zelf mee naar huis nemen.

Prijs per persoon: 55€
Inbegrepen in de prijs:
- de hars
- de decoraties
Materiaalkost: diverse plaatjes afhankelijk wat je gaat verwerken vanaf 2 euro per stuk

Inschrijven via [email protected]
Zet in de titel van je mail INSCHRIJVEN WORKSHOP 18/11. LET OP: controleer zeker jouw Spam als je geen antwoord hebt ontvangen na drie dagen.

Jouw inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk maar iemand anders (mits verwittiging per mail) in je plaats sturen wel natuurlijk! De workshop zal doorgaan vanaf 3 personen. (max 8)

Indien de workshop afgelast zou worden door Corona, wordt je uiteraard volledig terugbetaald!

Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt. NOG 8 PLAATSEN!


 ArtisA Dorpsstraat 2,
1840 Londerzeel
 
18/11/2021
 19:00-22:00
 Els Van den Bergh
 8 deelnemers

Workshop: Een ceremonie op maat van jouw kind 20/02/2020

Kies jij resoluut voor een lente- of groeifeest voor je kind, maar mag het wel wat meer zijn dan cadeautjes en een springkasteel? Dan is deze workshop iets voor jou! Want je hebt die kerkdienst natuurlijk niet geschrapt om je gasten en kind vervolgens te martelen met een zelf in mekaar geknutseld verhaaltje… 

Elke Coremans van Fairytale Moments begeleidde al vele kinderen tijdens hun sprong naar (een beetje meer) volwassenheid. Ze reikt jullie graag haar tips en tricks aan voor een uniek feest dat blijft plakken. Bij je gasten, maar vooral bij het feestvarken zelf. En dan heb ik het niet over de confetti in hun haar…  

Opgroeien, dat kan best eng zijn. Maar omringd door mensen die je graag zien en voor je klaar staan, lukt het vast. Geef je kind of bijna puber subtiel nog wat van je levenswijsheden mee en stoom ze zo klaar om uit te groeien tot sterke mannen en vrouwen. 

Naast de inhoud, telt ook de vorm uiteraard. We verzinnen samen een thema op maat van jouw kind dat als een rode draad door de styling, animatie en ceremonie loopt. We beantwoorden heel praktische vragen als ‘Welke onderdelen stop ik in mijn ceremonie?’, ‘Welke muziek kies ik?’ en ‘hoe betrek ik de gasten?’. Je gaat meteen aan de slag met de ontvangen tips in een werkboek dat je stap voor stap begeleidt.  

Kom alleen, met je partner of met het feestbeest zelf en laat je inspireren. Bereid je wel voor om ook een beetje te transpireren, want het is wel een WORKshop hé 😉 

Praktisch: 
• Donderdag 20 februari 2020 van 20u-22u 
• Kostprijs: 50€ als je alleen deelneemt of 85€ als je met 2 komt 
• Max. 8 deelnemers, dus snel zijn is de boodschap! 
• Je inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk. 

Je krijgt: 
- Exclusieve tips & trics van een professional, met 10 hapklare brokken die je zo kan verwerken in je viering 
- Een duidelijk beeld van jullie mijlpaalfeest, samengevat in een mooi werkboek 
- Persoonlijke feedback op je ideeën 
- Een hapje en een drankje 

Inschrijven doe je heel makkelijk met een mailtje naar [email protected] met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie "CEREMONIE OP MAAT VAN JOUW KIND". Ik stuur je dan de praktische details door.

 ArtisA Dorpsstraat 2, 1840 Londerseel
20/02/2020
20:00-22:00
 Elke Coremans
 8 deelnemers

Workshop: Jullie liefdesceremonie 23/01/2020 VOLZET

Ben jij je vollen bak aan het voorbereiden op dat magische moment waarop je ‘ja’ zal zeggen tegen de liefde van je leven? Dan bestaat de kans dat net dat moment nog een groot zwart gat is… Ok, in 
het gemeentehuis loopt het wel los, maar wil je het houden bij dat officiële kwartier of valt er wel wat meer te vertellen over jullie? 

Is het antwoord daarop alvast een volmondige ja? Kies dan voor een persoonlijke ceremonie. Geen idee hoe je daaraan moet beginnen? Wel, inschrijven voor deze workshop lijkt ons een goeie eerste stap! 

Elke Coremans van Fairytale Moments begeleidde al tientallen koppels tijdens hun ceremonie. En ze deelt nu exclusief haar geheimen met jullie. Leer de beste tips en tricks om een onvergetelijk moment te creëren waarin de gasten jullie helemaal zullen herkennen. Van het antwoord op heel praktische vragen als ‘Welke onderdelen stop ik in mijn ceremonie en in welke volgorde?’, ‘Wie laat ik aan het woord?’, ‘Welke muziek kies ik?’ tot hulp bij het schrijven van je huwelijksgeloften, alles komt aan bod. Je krijgt een werkboek dat je stap voor stap begeleidt bij het samenstellen van jullie liefdesceremonie. 
Het is een workshop, dat wil zeggen dat je onmiddellijk zelf aan de slag gaat met de ontvangen tips zodat je buiten wandelt met een duidelijk beeld van hoe jullie ceremonie zal verlopen. 

Kom alleen of met je lief, getuige of praatgrage bestie en vink weer een to do af op die wedding planning! 

Praktisch: 
- Donderdag 23 januari 2020 van 20u-22u 
- Kostprijs: 55€ als je alleen deelneemt of 90€ als je met 2 komt 
- Max. 8 deelnemers, dus snel zijn is de boodschap! 
- Je inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk. 

Je krijgt: 
- Exclusieve tips & trics van een professional 
- Een duidelijk beeld van jullie liefdesceremonie, samengevat in jouw werkboek 
- Persoonlijke feedback op je ideeën 
- 2 geloftenboekjes 
- Een hapje en een drankje 

Inschrijven doe je heel makkelijk met een mailtje naar [email protected] met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie "LIEFDESCEREMONIE". Ik stuur je dan de praktische details door.  

 ArtisA Dorpsstraat 2, 1840 Londerseel
23/01/2020
20:00-22:00
 Elke Coremans 
 8 deelnemers