Workshops

bij ArtisA

Workshop natuurlijke cosmetica bij ArtisA ??/09/2020

Zelf je verzorgingsproducten maken is niet alleen duurzaam voor de planeet, maar ook voor je huid en je budget. Tijdens deze leuke workshop gaan we aan de slag met grondstoffen goedgekeurd onder de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica. Gun jezelf een inspirerende workshop met Anne Drake, auteur van Ecologie op hoge hakken en Ecolife. We maken 4 producten die je mee naar huis neemt in mooie verpakkingen samen met de recepten :


• milde gelaatsreiniger  
• masker van groene klei  
• rozemarijn shampoo  
• hydraterende crème met squalane  

Voorkennis niet nodig. Minimum leeftijd 16 jaar.  
Prijs 80€ per persoon.  
Inschrijven via [email protected]  

Zet in de titel van je mail INSCHRIJVEN WORKSHOP 19/3.  LET OP: controleer zeker jouw Spam als je geen antwoord hebt ontvangen na drie dagen.

Uw inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk  maar iemand anders (mits verwittiging per mail) in uw plaats sturen wel natuurlijk!  De workshop zal doorgaan vanaf 8 personen. 

Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt.


 ArtisA Dorpsstraat 2, 1840 Londerseel
 ??/09/2020
20:00-22:00
 Anne Drake & Isabelle
 10 deelnemers

Workshop: Een ceremonie op maat van jouw kind 20/02/2020

Kies jij resoluut voor een lente- of groeifeest voor je kind, maar mag het wel wat meer zijn dan cadeautjes en een springkasteel? Dan is deze workshop iets voor jou! Want je hebt die kerkdienst natuurlijk niet geschrapt om je gasten en kind vervolgens te martelen met een zelf in mekaar geknutseld verhaaltje… 

Elke Coremans van Fairytale Moments begeleidde al vele kinderen tijdens hun sprong naar (een beetje meer) volwassenheid. Ze reikt jullie graag haar tips en tricks aan voor een uniek feest dat blijft plakken. Bij je gasten, maar vooral bij het feestvarken zelf. En dan heb ik het niet over de confetti in hun haar…  

Opgroeien, dat kan best eng zijn. Maar omringd door mensen die je graag zien en voor je klaar staan, lukt het vast. Geef je kind of bijna puber subtiel nog wat van je levenswijsheden mee en stoom ze zo klaar om uit te groeien tot sterke mannen en vrouwen. 

Naast de inhoud, telt ook de vorm uiteraard. We verzinnen samen een thema op maat van jouw kind dat als een rode draad door de styling, animatie en ceremonie loopt. We beantwoorden heel praktische vragen als ‘Welke onderdelen stop ik in mijn ceremonie?’, ‘Welke muziek kies ik?’ en ‘hoe betrek ik de gasten?’. Je gaat meteen aan de slag met de ontvangen tips in een werkboek dat je stap voor stap begeleidt.  

Kom alleen, met je partner of met het feestbeest zelf en laat je inspireren. Bereid je wel voor om ook een beetje te transpireren, want het is wel een WORKshop hé 😉 

Praktisch: 
• Donderdag 20 februari 2020 van 20u-22u 
• Kostprijs: 50€ als je alleen deelneemt of 85€ als je met 2 komt 
• Max. 8 deelnemers, dus snel zijn is de boodschap! 
• Je inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk. 

Je krijgt: 
- Exclusieve tips & trics van een professional, met 10 hapklare brokken die je zo kan verwerken in je viering 
- Een duidelijk beeld van jullie mijlpaalfeest, samengevat in een mooi werkboek 
- Persoonlijke feedback op je ideeën 
- Een hapje en een drankje 

Inschrijven doe je heel makkelijk met een mailtje naar [email protected] met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie "CEREMONIE OP MAAT VAN JOUW KIND". Ik stuur je dan de praktische details door.

 ArtisA Dorpsstraat 2, 1840 Londerseel
20/02/2020
20:00-22:00
 Elke coremans & Isabelle
 8 deelnemers

Workshop: Jullie liefdesceremonie 23/01/2020 VOLZET

Ben jij je vollen bak aan het voorbereiden op dat magische moment waarop je ‘ja’ zal zeggen tegen de liefde van je leven? Dan bestaat de kans dat net dat moment nog een groot zwart gat is… Ok, in 
het gemeentehuis loopt het wel los, maar wil je het houden bij dat officiële kwartier of valt er wel wat meer te vertellen over jullie? 

Is het antwoord daarop alvast een volmondige ja? Kies dan voor een persoonlijke ceremonie. Geen idee hoe je daaraan moet beginnen? Wel, inschrijven voor deze workshop lijkt ons een goeie eerste stap! 

Elke Coremans van Fairytale Moments begeleidde al tientallen koppels tijdens hun ceremonie. En ze deelt nu exclusief haar geheimen met jullie. Leer de beste tips en tricks om een onvergetelijk moment te creëren waarin de gasten jullie helemaal zullen herkennen. Van het antwoord op heel praktische vragen als ‘Welke onderdelen stop ik in mijn ceremonie en in welke volgorde?’, ‘Wie laat ik aan het woord?’, ‘Welke muziek kies ik?’ tot hulp bij het schrijven van je huwelijksgeloften, alles komt aan bod. Je krijgt een werkboek dat je stap voor stap begeleidt bij het samenstellen van jullie liefdesceremonie. 
Het is een workshop, dat wil zeggen dat je onmiddellijk zelf aan de slag gaat met de ontvangen tips zodat je buiten wandelt met een duidelijk beeld van hoe jullie ceremonie zal verlopen. 

Kom alleen of met je lief, getuige of praatgrage bestie en vink weer een to do af op die wedding planning! 

Praktisch: 
- Donderdag 23 januari 2020 van 20u-22u 
- Kostprijs: 55€ als je alleen deelneemt of 90€ als je met 2 komt 
- Max. 8 deelnemers, dus snel zijn is de boodschap! 
- Je inschrijving is pas geldig na betaling – annuleren is niet mogelijk. 

Je krijgt: 
- Exclusieve tips & trics van een professional 
- Een duidelijk beeld van jullie liefdesceremonie, samengevat in jouw werkboek 
- Persoonlijke feedback op je ideeën 
- 2 geloftenboekjes 
- Een hapje en een drankje 

Inschrijven doe je heel makkelijk met een mailtje naar [email protected] met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie "LIEFDESCEREMONIE". Ik stuur je dan de praktische details door.  

 ArtisA Dorpsstraat 2, 1840 Londerseel
23/01/2020
20:00-22:00
 Elke coremans & Isabelle
 8 deelnemers